12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DESTEKLERİ İÇİN SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

09.02.2024 131

Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu Beyefendi, ilimizdeki Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilerimize maddi ve manevi anlamda büyük katkılar sağlamıştır. Başlangıçta yardımcı ders materyalleri ve il özelinde düzenlenen deneme sınavları ile eğitime destek vermiş olan Sayın Valimiz, şimdi de Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınav ücretlerini karşılayarak öğrencilerimizin yükünü hafifletmiştir. 12. sınıf öğrencilerimize yönelik bu cömert destekleri için Sayın Valimize derin minnettarlığımızı ifade ederiz.

09-02-2024