02.05.2024 1083

"Okulumuz bugün çok eksik, çok sessiz, çok üzgün… Değerli Arapça öğretmenimiz Dücane Muhammed Sadık kardeşimiz, çarşamba günü elim bir trafik kazası sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Biz hocamızdan razıydık, Allah da ondan razı olsun. Dualarınızı hocamızdan eksik etmeyin.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Elazığ Merkez Camii'nden kaldırılacaktır. Ailesine, öğrencilerimize, tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve sevenlerine Yüce Allah' tan sabırlar diliyoruz.

02-05-2024